Tots #fempineda

El passat més de juny la Coalició d’Iniciativa Verds – Esquerra Unida de Pineda va donar el tret de sortida per a les eleccions municipals que es celebraran el pròxim mes de maig.
 
Actualment la nostra organització no té representació municipal al consistori de Pineda, però cal dir que, tot i això, durant els darrers anys hem estat molt actius en la vida del poble. Hem fet un seguiment rigorós sobre la política municipal, hem fet propostes i un control i seguiment de l’acció del govern. També hem estat al costat de la gent i les entitats, ajudant, si era el cas, en tot el que ens han demanat i intentant donar respostes per tal de millorar la  seva situació.
 
Ara, volem fer un salt qualitatiu i per tant necessitem el suport i l’ajuda de molts ciutadans de Pineda; primer perquè ens ho creiem i segon perquè la millor manera de fer política és amb la gent.
Actualment existeix una desafecció amb la política, hi ha una distància cada cop major entre polítics i societat, i nosaltres com a formació política municipal volem fer un canvi i donar resposta a aquesta demanda. Volem que Pineda participi i digui la seva, perquè tots som i tots fem pineda.
 
Comencem a obrir la nostra organització i cada mes farem una assemblea oberta a la ciutadania on qualsevol persona pot venir i participar.
 
L’objectiu de les assemblees obertes serà recollir propostes per a la confecció del nostre programa electoral, volem que la gent s’impliqui i digui la seva i que formi part del nostre projecte, que és Pineda, una Pineda millor. Volem comptar amb la gent, perquè tot ho farem amb i per la gent.
 
Farem cinc assemblees obertes, cinc blocs temàtics. El resultat final serà la projecció de la Pineda que volem i la reflexarem en les propostes i el programa electoral de cara a les Municipals del maig del 2015. Aquestes assembles seran anunciades públicament pels mitjans de comunicació i per les xarxes socials.
 
Si algú vol més informació, participar, fer propostes o saber el calendari de les assemblees es pot dirigir al correu electrònic: icveuiapineda@gmail.com
 
És l’hora de la gent, és l’hora del poble, tots junts #fempineda
 
 
Iniciativa Verds – Esquerra Unida
Coalició Pineda de Mar

Leave a Reply

*